Wellbeing Arcen

Mijn naam is Andrea Prochnow, ik ben blij dat u  hart heeft voor uw hond en om deze reden nu op deze website bent. 
Van grote, middelgrote tot kleine hond heb ik verschillende rassen leren kennen  en ervaringen in sport en gehoorzaamheidstrainingen mogen opdoen.  Van de “Natte Neus show” op TV tot teckel run zijn onvergetelijke belevenissen.  

In 2014 en 2015 heb ik  Dorn Therapie en Breuss Massage voor honden geleerd om  honden beter  te kunnen begeleiden.  Intussen zijn er genoeg specialisten en therapievormen voor de mens, maar de meest loyale vriend de hond staat er vaak alleen voor.
Daar wil ik met mijn kennis verandering in brengen. 
De tweevoeters blijf ik trouw met Life Coaching en als schrijfster.  Na het afsluiten van een medische studie in Duitsland, verdere opleidingen zoals Dorn Breuss voor mens en dier, accupunctuur en speciale bijscholingen in China, Chi Neng Qigong - energetische bewegingstherapie, heb ik met mijn ruim 23-jarige  ervaring in eigen praktijk voor mensen besloten mijn hartstocht te volgen. Mijn focus is nu gericht op de beste vriend van de mens de hond. Na het afronden van mijn beroepsopleiding hondenmasseur , volg ik regelmatig geregistreerde bijscholingen. Dit biedt mij  de mogelijkheid al mijn kennis en kunde voor het welzijn van de hond in te zetten. 
In mijn boeken (tot nu toe alleen Duitstalig) heb ik mijn speciale band met de dieren uiteengezet en mijn ervaringen gepubliceerd.